A kompromisszum nélküli honlap

Küldetésünk: látványos, könnyen kezelhető és üzletileg jól teljesítő honlapok készítése.

Fontos, hogy

  • a honlap látványában egyedi, elegáns, modern legyen;
  • a látogató, a felhasználó számára valóban élményt nyújtson a kezelése;
  • tulajdonosa számára megvalósítsa az üzleti elképzeléseket.

De önmagában a látvány is, a használhatóság is, a stratégia is kevés.

Bármelyik önmagában – semmi; a három együtt – minden.

Megrendelőink azért bíznak meg minket, mert nemcsak látványos külsőt adunk internetes megjelenésüknek, hanem mert a látható szépség minden esetben intelligens belsőt takar: átgondolt koncepciót, tudatos tervezést, hatékony eszközöket, és igényes megvalósítást.

Az általunk készített honlapok aktívan szereznek ügyfeleket, vevőket.

Hogyan dolgozunk?

A weboldal elkészítése

Amíg nem tisztázzuk, hogy mi a weboldal célja, addig nincs értelme a design megtervezésének vagy az olyan részletek eldöntésének, mint például a menüpontok. Elbeszélgetünk Önnel, elemezzük a tervezett üzleti modelljét, majd javaslatot adunk a weboldal koncepciójára.

Meghatározzuk a weboldal fő üzenetét, amelynek néhány másodperc alatt el kell jutnia a látogatóhoz, hiszen csak ennyi időnk van megmutatni, hogy a legjobb helyen jár. Gondosan megtervezzük azt az útvonalat, amelyet a weboldalra érkező látogatóknak szánunk.

A weboldal célját és funkcióit elegáns, egyedi külalak támogatja. Ismerjük és alkalmazzuk a korszerű módszereket, amelyek segítségével az Ön weboldala nemcsak látványos lesz, de jól használható is – akár nagyképernyőn, akár tableten, akár mobiltelefonon nézik.

Tudjuk, mi kell ahhoz, hogy a látogatóból érdeklődő, vásárló, majd visszatérő vevő váljon. Feliratkoztatás, eladás, kapcsolattartás a legújabb internetes szokásokra alapozva, bizonyítottan sikeres technikával. Nem bízunk semmit a véletlenre: tesztek futtatása után választjuk ki, mit és hogyan használjunk.


Rendszerépítés, automatizálás

Az online megjelenés nemcsak folyamatos kemény munkával hozhatja meg az elvárt sikert. Kezdetben időt és energiát kell szánni a weboldal felfuttatására, később azonban egy alaposan végiggondolt és jól felépített automata rendszer sok terhet levesz tulajdonosának válláról. Az általunk készített weboldalak pénzt termelnek akkor is, amikor Ön éppen pihen.


Látogatószerzés, keresőoptimalizálás

A technikai elkészítéssel nincs vége a munkának – ha kevés a látogató, hiába konvertál jól a weboldal. Bevetjük az online marketing legkorszerűbb eszközeit, hogy minél több< em>valódi érdeklődőt tereljünk rá. Csodák azonban nincsenek: a keresőkben akkor lehet jó helyezést elérni, ha a tartalom folyamatosan frissül, és a természetes találatokat kattintás alapú hirdetések is támogatják.


Támogatás, karbantartás

Megmutatjuk, hogy hogyan tudja Ön vagy egy munkatársa feltölteni az új tartalmakat. De csak akkor, ha ezt szeretné. Ha inkább úgy akarja, akkor Önnek a kisujját sem kell mozdítania, hogy a weboldala mindenkor friss maradjon. Vigyázunk, hogy mindig elérhető és vírusmentes legyen, feltöltjük új tartalommal, folyamatosan új látogatókat terelünk rá.

 

Garanciával vállaljuk

  • teljesen új weboldalak tervezését, készítését, rendszerszintű megvalósítását (az üzleti modelltől a vevőszerző gépezetig);
  • meglévő weboldalak kijavítását (design, folyamatok és funkciók tekintetében egyaránt);
  • meglévő weboldalak átalakítását automatizált vevőszerző gépezetté;
  • meglévő weboldalakhoz online marketing eszközök csatolását, kampányok megvalósítását.

 

Eddigi munkáinkat megtekintheti referenciaoldalunkon.

 

Ha kérdése van, itt érhet el minket:

Pagony Multimédia Stúdió
1034 Budapest Lajos u. 74-76.
Telefon: (06) (1) 247 18 13, (06) (20) 365  7918
e-mail: erdeklodes [@] luxushonlap [.] hu

…vagy küldjön üzenetet az alábbi űrlap segítségével:

Neve *

e-mail címe *

Üzenete

Biztonsági kód (spamrobotok ellen):
captcha

Pillanat! Szeretné, ha e-mail helyett inkább felhívnánk?

Ha igen, akkor kérjük, adja meg telefonszámát:

Melyik napszakban hívhatjuk?
8 és 10 óra között10 és 15 óra között15 és 18 óra között